Business news from Ukraine

Холдингова компанія “Київміськбуд” запустила будівництво ще одного об’єкту “Укрбуду”

21 Жовтня , 2022  

Холдингова компанія “Київміськбуд” відновила добудову ще одного прийнятого від “Укрбуду” житлового комплексу, ЖК Twin House (вул.Крайня, 1), повідомили її прес-служба.

При цьому уточнюється, що на об’єкті будівельники обладнують дах, проводять сантехнічні та електричні роботи, проводять облаштування плитки та оздоблення місць загального користування. У комплексі всю нерухомість продано.

На даний момент із 18 прийнятих об’єктів “Київміськбуду” вдалося здати в експлуатацію 10 об’єктів: “Гармонія”, “Сонячна Рів’єра”, “Пектораль”, “Новомостицький”, “Харківський”, “Шевченківський”, “Фрідом”, а також частково ” Злагода”, “Поділ Град” та “Оберіг-2” (останній у 2022 році).

Станом на жовтень відновлено роботи ще на одному укрбудівському об’єкті – ЖК “Гвардійський”.

Холдингову компанію “Київміськбуд” створено на базі майна державної комунальної будівельної корпорації “Київміськбуд” у 1994 році шляхом об’єднання у її статутному капіталі контрольних пакетів акцій 28 підприємств та інших активів. До її складу входять 40 АТ, у яких компанія володіє акціями, шість дочірніх підприємств та 51 підприємство на правах асоційованого члена.

Основним акціонером ПрАТ “ХК “Київміськбуд”, згідно з даними Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР), на вересень 2022 року є Київська міська рада (80%).

, ,