Business news from Ukraine

Швейцарська Zurich Insurance Group відзначає 150-річчя

21 Жовтня , 2022  

Zurich Insurance Group (Швейцарія) цього тижня відзначає своє 150-річчя, повідомляється на сайті страховика.
З моменту заснування компанії в місті Цюріху 22 жовтня 1872 – спочатку як морського перестраховика, відомого як Versicherungs-Verein, Zurich перетворився на глобальний бізнес, що охоплює більше 210 країн і територій.
Сьогодні Zurich може відсвяткувати це завдяки своїй здатності успішно орієнтуватися в нестабільному світі, – сказав Мішель М. Лієс, голова Цюріха. Останні кілька років показали, що Zurich, як завжди, рухливий і успішний, і займає дуже сильну позицію. Відзначаючи цю особливу віху, ми хочемо відзначити нашу історію та подякувати нашим клієнтам, нашим співтовариствам і нашим співробітникам у всіх куточках світу”.
З початку 2016 року Цюріх піднявся з 10-го на 7-е місце серед найбільших страхових компаній світу з ринкової капіталізації і тепер посідає 2-ге місце у Європі. За цей період загальний прибуток акціонерів Цюріха склав 145% порівняно з 27% за страховим індексом STOXX Europe 600, а задоволеність клієнтів та співробітників підвищилася. Цього показника було досягнуто на тлі екстремальних погодних явищ, глобальної пандемії, війни в Європі та інфляції.
Zurich Insurance Group – найбільша страхова компанія у Швейцарії, іншими основними ринками для неї є США, Німеччина, Іспанія, Австралія, Великобританія, Бразилія та Італія. Станом на 2021 рік Zurich була 75 найбільшою компанією в списку Forbes Global 2000, а в списку Fortune Global 500 посіла 168-е місце.