Business news from Ukraine

Нацбанк анулював 17 ліцензій і виключив із реєстру 13 небанківських фінустанов

17 Листопада , 2022  

Національний банк України 16 листопада анулював ліцензії 17 небанківським фінансовим установам, а 13 виключив із Державного реєстру фінансових установ, повідомляється на сайті регулятора.

Так, на підставі власних заяв анульовано всі наявні ліцензії таких ТОВ: ФК “Фаворит”, “Капітал Проперті”, ФК “Фін2гоу”, “Професійна платіжна система”, “Агема Фінанс”, “ІКК Фінанс”, ФК “Скай”, ФК “Фаворит”, ФК “Парус”, ФК “Фінекс Капітал”, ФК “Тесселла ассет фінанс”, ПТ “Ломбард “Кредіком”, ТОВ “Аутодок” і компанія, ФК “Центр факторингових послуг”, ФК “Сокур”.

Крім того, окремі ліцензії на підставі отриманих заяв анульовано: ФК “Технофінанс” – на надання послуг з фінансового лізингу, “Профітгід” – на надання послуг з факторингу, надання послуг з фінансового лізингу, ФК “Фін Пей” – на надання послуг з факторингу, надання коштів у позику, в тому числі й на умовах фінансового кредиту.

На підставі отриманих заяв та документів виключено з Державного реєстру фінансових установ: ПТ “Ломбард “Кредиком”, ТОВ “Агема фінансів”, ТОВ ФК “Фаворит”, ТОВ “Професійна платіжна система”, ТОВ “ІКК фінансів”, ТОВ “Капітал проперт”, ФК “Тесселла ассет фінансів”, ТОВ “ФК “Фаворит”, ТОВ “ФК “Фінекс капітал”, ТОВ “ФК “Центр факторингових послуг”.

ТОВ “Фінансова компанія “Вайтпей” та ТОВ “Фінансова компанія “Пунг” виключено з Державного реєстру фінансових установ у зв’язку з відсутністю ліцензій на провадження діяльності.

, ,