Business news from Ukraine

“Київстар” встановив генератори в 50 фірмових магазинах

6 Лютого , 2023  

Найбільший в Україні мобільний оператор “Київстар” разом із партнерами встановив генератори в 50 фірмових магазинах, найближчими місяцями кількість автономних магазинів сягне 100, повідомили в прес-службі оператора.

“На сьогодні компанія вже інвестувала понад 350 млн грн у забезпечення мережі базових станцій потужними акумуляторними батареями, а також стаціонарними та мобільними дизельними генераторами. Понад 5,5 млн грн було виділено на компенсацію нашим партнерам придбання генераторів у магазини, щоб забезпечити нашим клієнтам постійний доступ до послуг”, – цитує прес-служба слова начальника департаменту роздрібних каналів продажу “Київстар” Михайла Миколюка.

Як повідомлялося, раніше “Київстар” інвестував понад 50 млн грн у закупівлю джерел безперебійного живлення для підтримки роботи послуги “Домашній інтернет”, щоб 10 тис. будинків і 90 тис. абонентів залишалися на зв’язку навіть під час відключення електроенергії.

Акціонер “Київстар” – міжнародна група VEON, що має головний офіс у Нідерландах. Акції групи обертаються на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) і Euronext (Амстердам).