Business news from Ukraine

Henley & Partners оголосила про запуск інвестиційної програми отримання посвідки на проживання Намібії

28 Лютого , 2023  

28 лютого 2023 року компанія Henley & Partners оголосила про запуск нової інвестиційної програми отримання посвідки на проживання в Намібії.
Зацікавлені інвестори можуть придбати місцеву нерухомість на суму від EUR 280 000 і отримати можливість жити, вести бізнес або навчатися в цій політично та економічно стабільній країні.

Голова компанії Henley & Partners по роботі з приватними клієнтами Домінік Волек підсумовує: “В еру під назвою “працюй звідки хочеш” інвестори мають змогу обирати місця для життя без прив’язки лише до бізнесу, а й диверсифікувати різноманітні ризики через набуття резидентства або громадянства в різних країнах. Намібійський уряд передбачив багато цікавих можливостей для залучення іноземних інвесторів: це і податкові ініціативи, і синдикатне кредитування, і технологія “одного вікна” для міжнародних компаній”.

Рішення про видачу посвідки на тимчасове проживання приймається за 3 місяці. Посвідка на тимчасове проживання з правом роботи видається на п’ять років. Після семи років збереження інвестицій у країні інвестор може подати документи на отримання постійного місця проживання (ПМП).

Намібія – держава з багатою колоніальною історією. Тільки 1990 року країна здобула повну незалежність. У Намібії відчувається сильний німецький вплив – до 1990 року німецька мова була офіційною. Власники німецького паспорта часто переїжджають у цю країну за зміною податкового резидентства, спокійною пенсією в гарному кліматі та високим рівнем життя за мінімальних витрат.

________________

Компанія Henley & Partners – міжнародний лідер у сфері планування місця проживання для приватних клієнтів та їхніх сімей. Компанія також виступає як радник урядів різних країн при розробці та впровадженні програм громадянства або посвідки на проживання через інвестиції. Компанія Henley & Partners залучила понад 10 мільярдів доларів США в економіки країн по всьому світу через різні інвестиційні програми. Офіси компанії розташовані більш ніж у 35 країнах світу, зокрема у Великій Британії, Швейцарії, Мальті, Кіпрі, Португалії, Федерації Сент-Кітс і Невіс, Антигуа і Барбуді.

,