1 квітня 2023 року в м. Києві відбудеться VIІ-й Всеукраїнський Дегустаційний Конкурс «Сорт і теруар. Мікровиноробство. Незламні.»
Організатори Конкурсу: Всеукраїнська асоціація виноробів і сомельє;
Асоціація кавістів України; Перша в Україні Школа сомельє «Майстер-клас» (з 2000 р.).
Генеральний Інформаційний Партнер: Журнал «DRINKS», медіа-холдинг «DRINKS+»,
Інформаційні Партнери : «Клуб Експертів», «Київ дипломатичний».
Пропонуємо Вам взяти участь в даному Конкурсі, що дасть можливість презентувати свої вина, порівняти їх з винами своїх колег, зрозуміти, на що звернути увагу, враховуючи місце вина в рейтингу Конкурсу, отримати сильну інформаційну підтримку і рекламу свого вина через наших
Інформаційних Партнерів. Вперше в Конкурсі беруть участь винні дистиляти.
Задачі Конкурсу – підтвердження впливу теруару на характер вин України, визначення кращих вин та дистилятів в своїх номінаціях шляхом професійної «сліпої» дегустації, підкреслення важливої ролі мікровиноробства України сьогодні.
Конкурс буде проходити з метою:
Вина «Абсолютного Переможця Конкурсу», «Кращий дистилят» і «Переможці номінацій Конкурсу» будуть презентовані в листопаді 2023 г. в готелі «InterContinental» (м. Київ) на VIII Міжнародному Форумі виноробів і сомельє.
http://www.sommelier.in.ua/spip.php?rubrique42
http://wines.org.ua/klub-ekspertov/
http://wines.org.ua/video-prezentacii/
https://wines.org.ua/vseukrainskij-degustacijnij-konkurs-sort-ta-terruar/
В журі Конкурсу війдуть представники Учасників, кращі сомельє та кавісти України, спеціалісти галузі , представники ЗМІ, зарубіжні колеги.
Президент журі Конкурсу – доктор Рікардо Ф. Нуньєс.
Акцентуємо Вашу увагу, що Дегустаційний конкурс « Сорт і теруар » в такому форматі буде проходити в Україні вже в 7-й раз. Детальніше на наших сайтах:
http://www.sommelier.in.ua/spip.php?rubrique112
http://sommelier.in.ua/spip.php?article735
http://www.sommelier.in.ua/spip.php?article723
Саме такий оригінальний і високо професійний формат проведення Конкурсу є єдиний в Україні – оцінюються вина та дистиляти тільки від малих виробників (крафтове виробництво), кожен учасник може стати членом журі, поспілкуватися з професіоналами галузі, побачити результати дегустації в підсумкових таблицях журі відразу після підведення підсумків дегустації.
Президент Всеукраїнської асоціації виноробів і сомельє – Наталія Благополучна
Open4business – інформаційний партнер
Об’єднання Укрсадвинпром – організаційний партнер