Business news from Ukraine

Кореєць проти китайського авто або що купити у 2024 році Body

6 Червня , 2024  

Реклама

Буквально кілька років тому в Україні було більше машин з Америки та Європи. Але останні кілька років українці активно замовляють корейські автомобілі. Чим вони відрізняються, кому краще замовити автомобілі з Кореї, а кому більше підійде китаєць? І ті й інші машини надійні та добре адаптуються до наших доріг і погоди.

Аукціони машин з пробігом існують для того, щоб придбати авто в хорошому стані та не переплачувати. Краще за все розглянути варіанти на аукціонах у Кореї та США. Процес простий і зрозумілий. Ви обираєте машину, яка вам сподобалася, а компанія, до якої ви звернулись, перевіряє, викуповує та доставляє авто в Україну. Співробітники Bex Auto перевірять:

  • пробіг;
  • стан;
  • комплектацію.

Не потрібно платити жодних додаткових зборів, які зазвичай бувають у перекупників.

Як корейці змінили світовий автопром

Корейський авторинок не просто так зміг стати таким популярним. Країна пропонує якість за доступною ціною. Автомобілі з Кореї явно змагаються з японськими, намагаючись стати ще кращими. При цьому їх ціна набагато нижча. Крім того, країна славиться хорошими дорогами й техобслуговуванням.

Що можна привезти з Кореї з невеликим пробігом, прохідним роком і за ціною, яка не розорить? Наприклад:

  1. Hyundai Sonata 2022. Дизайн із витонченими лініями та цікавим профілем, який приваблює любителів виділятися на дорозі. Це седан з просторим салоном і двигуном на бензині об’ємом 2 л. Коробка автомат і передній привід – той самий набір, який робить машину простою в управлінні для початківців та привабливою для профі. Така база дає плавне і динамічне водіння.
  2. Kia K7 2021. Ще один седан на бензині з двигуном 2,5. Є 5 посадкових місць. Його люблять за харизматичний вигляд, якого йому надає виразна решітка радіатора. З цікавих особливостей є датчик утримання в смузі та кнопка «відкрити багажник» – хороша опція, щоб не бруднити руки.
  3. BMW 5 Series 2022. Відрізняється від інших BMW нехарактерними фарами, які нагадують латинську літеру «Л». Накладки вихлопної системи в чорному кольорі теж виглядають незвично. Під капотом встановлено дволітровий мотор. Плюс повний привід, який швидко розганяє авто.

Ми беремо участь у корейських аукціонах, на яких представлені, в основному, авто з невеликим пробігом. Такі машини коштують недорого. Це якраз той випадок, коли технічні характеристики вищі, ніж ціна.

Китай: великі аукціони

Які б новинки не з’являлися в інших країнах, але думка про те, що авто з Китаю цікавіші за цінами та інноваціями, не змінюється. Вони зручні в експлуатації та мають прозору історію.

У Китаї аукціони мають свої особливості. Це масштабність і різноманітність пропозицій, а також висока конкуренція. Пристрасть до аукціонів у Китаї витає в повітрі, як запах шкіри в салоні автомобіля.

Аукціон може проходити жорстко, коли ціни злітають за хвилину. Частіше за все замовляють:

  1. Geely Emgrand EV Pro 2021. Надійний, економічний, безпечний електромобіль в тандемі з доступною ціною, що й зробило його популярним. Він оснащений електроприводом «три в одному» у поєднанні з синхронним приводним двигуном та постійними магнітами.
  2. Nissan Ariya 2022. Це потужний кросовер, що може проїхати більше ніж 500 км на одному заряді. Тест-драйви проводились в реальних умовах.

Самостійно займатись оглядом машин на аукціонах за кордоном складно. Іще складніше оформити та привезти авто в Україну. Потрібно знати, на що звертати увагу. Тому краще звертатися до компанії, що розуміється на цьому. Вам порахують бюджет, всі витрати, викуплять та привезуть автомобіль з аукціону для вас. Це вийде не тільки дешевше, але й безпечніше. Ви будете впевнені, що ваша машина не була викрадена, затоплена або пошкоджена, тому що професійна компанія Bex Auto працює з аукціонами офіційно.