Business news from Ukraine

АМКУ надав дозвіл “Ковальській” придбати будівлю Київського лікеро-горілчаного заводу

12 Липня , 2024  

Антимонопольний комітет України надав ТОВ “Ковальська нерухомість” дозвіл придбати частку в статутному капіталі ТОВ “Адміністративно-складський комплекс “Кудрявський”, повідомляється на сайті відомства.
Відповідне рішення відомство ухвалило в четвер.
Згідно з повідомленням, ТОВ “Ковальська нерухомість” отримало дозвіл придбати частку в “АСК “Кудрявський”, що забезпечує перевищення 50% голосів вищому органі управління товариства.
За даними Opendatabot, власниками “АСК “Кудрявський” значаться АТ “ЗНВКІФ “Атлас” (50%) і ТОВ “КУА “Українське інвестиційне товариство” (50%), кінцевими бенефіціарами вказано Богдана Серотюка та Юрія Сокольницького.
ТОВ “Ковальська Нерухомість” входить до групи “Ковальська”, займається будівництвом житла. В її портфелі – понад 20 завершених житлових проєктів.
Як повідомлялося, 2021 року група “Ковальська” повідомила про намір ревіталізувати територію Київського лікеро-горілчаного заводу в Шевченківському районі Києва на вулиці Кудрявська, 16A. Завод займає територію близько 2 га. Його будівлі 1896 року побудови визнано архітектурною пам’яткою місцевого значення, фасад перебуває під захистом.
Промислово-будівельна група “Ковальська” працює на будівельному ринку України з 1956 року. Об’єднує понад 20 підприємств у сфері видобутку сировини, виробництва продукції та будівництва. Продукція представлена брендами “Бетон від Ковальської”, “Авеню”, Siltek. Підприємства “Ковальської” працюють у Київській, Житомирській, Львівській та Чернігівській областях. Завод із виробництва газобетону в Херсонській області не працює з початку окупації.

, , ,