Business news from Ukraine

Топ новинок навушників для геймерів

15 Липня , 2024  

Для максимально реалістичного занурення в гру важливо підібрати якісні навушники. З такими моделями чітко відображається кожен напівтон, шурхіт, що створює відчуття присутності.

Продуктивні та функціональні гарнітури вирізняються чітким відтворенням звуків, чутливим мікрофоном і зручним розташуванням на голові.

Найкращі моделі, що перетворюють гру на реальність

Передусім ми звертали увагу на баланс ключових характеристик, щоб виокремити ігрові навушники, які будуть оптимальними для геймерів. З ними ігровий процес перетвориться в цікаве дослідження незнаних світів, якому захочеться приділити багато часу.

Sennheiser Epos H3PRO Hybrid

Бездротова модель навушників дивує настільки реалістичним звучанням, що можна почути кожен крок супротивника. У гарнітурі поєднуються технології активного та пасивного шумопоглинання. Ізоляція від зовнішніх шумів забезпечується не тільки амбушурами, але й програмними алгоритмами. Акумулятор гарантує до 38 годин безперервної роботи без підключення до електромережі.

JBL Quantum 800

Родзинкою цієї серії є виражені низькодіапазонні звуки (баси). Гарантується передача звуків в діапазоні від 20 до 40 тисяч Гц. Шкала керування дає змогу швидко перемикати роботу гарнітури в режимах гри та спілкування в чаті. Час безперебійної роботи від акумулятора становить до 14 годин.

Hator Hypergang 2

Середньобюджетна модель має наступні переваги:

  • збільшені на 53 мм динаміки;
  • полегшена конструкція з м’якими амбушурами для комфортної посадки на голові;
  • фірмовий застосунок із можливостями налаштування еквалайзера.

Razer Kraken Kitty V2 Pro

Модель характеризується не тільки продуктивними функціональними можливостями, але й стильним зовнішнім виглядом. Конструкція вирізняється вушками, як у котика, які ще й мають кольорову підсвітку. Тому це чудовий варіант для блогерів та стрімерів, яким важливо мати ефектний вигляд у кадрі. При цьому ізоляція від сторонніх шумів знаходиться на високому рівні.

Окрім цих моделей, до нашого переліку також увійшли:

  • HyperX Cloud Alpha;
  • Razer Kaira X for Xbox Pulse;
  • A4Tech G570;
  • SteelSeries Arctis Nova 3 Black;
  • Logitech Lightspeed G435.

У цьому рейтингу знайшлося місце виключно гарнітурам від перевірених виробників.

Вони чітко розуміють потреби геймерів, тому під час створення навушників орієнтуються на ключові особливості — об’ємну звукопередачу, відсікання сторонніх шумів, а також комфорт для голови та вух, адже фанатичні ігромани можуть проводити в навушниках багато годин поспіль. Також виокремимо той факт, що вся продукція перебуває в середньому ціновому сегменті та доступна більшості покупців не за всі гроші світу.