Business news from Ukraine

Nissan відкрив в Україні новий дилерський автоцентр

18 Серпня , 2024  

Новий дилерський центр автомобільного бренду Nissan – «Автосвіт Миколаїв» – відкрився в серпні в Миколаєві, повідомляється в прес-релізі компанії «Ніссан Мотор Україна».

На території дилерського комплексу площею понад 1 тис. кв. м, створеного за стандартами компанії Nissan, розташований сервісний центр на дев’ять постів, а в шоурумі представлено весь модельний ряд, офіційно доступний на ринку України.

Автоцентр пропонує також використання програми trade in, а також послуги з оформлення спеціальних кредитних, лізингових і страхових програм.

Як уточнили агентству «Інтерфакс-Україна» в прес-службі дистриб’юторської компанії, «Автомир Миколаїв» став новим партнером Nissan у Миколаєві замість попереднього партнера, який припинив роботу.

«До цього «Автомир Миколаїв» співпрацював з іншим брендом у цьому центрі, тобто центр не будувався з нуля», – уточнили в прес-службі.

Наразі дилерська мережа Nissan в Україні налічує 29 центрів.

За інформацією на сайті «Ніссан Мотор Україна», в Україні офіційно представлені моделі Juke (зокрема оновлений), Qashqai, X-Trail, електромобіль Nissan Leaf.

За даними Auto-Consulting, у липні поточного року автобренд Nissan посів п’яту сходинку рейтингу авто, які найбільше продаються в Україні, з продажем 335 авто проти 238 од. у червні поточного року і часткою ринку 5,54%.

У 2023 році в Україні продано 2071 авто цієї марки – на 73,6% більше, ніж роком раніше за зростання ринку легкових авто на 62,4% – до 65,086 тис. од.

«Ніссан Мотор Україна» розпочала діяльність у квітні 2005 року і виконує функцію імпортера та дистриб’ютора Nissan і Infiniti в Україні.

,