Business news from Ukraine

“Укрнафта” профінансувала придбання 40 кулеметів для 82 ОДШБ

20 Серпня , 2024  

АТ “Укрнафта” спільно з фондом “Повернись живим” передали 40 кулеметів FN Minimi для 82 окремої десантно-штурмової бригади.

“Нині ця надійна та перевірена зброя допомагає бійцям виконувати особливі бойові завдання. На закупівлю компанія виділила 25,3 млн грн”, – повідомив директор “Укрнафти” Сергій Корецький у фейсбуці.

Він також уточнив, що “Укрнафта” тільки за 2023 рік виділила майже 1,3 млрд грн на закупівлю пікапів, бронетехніки, гранатометів, дронів та іншого необхідного захисникам обладнання.

“Укрнафта” – найбільша нафтовидобувна компанія України, є оператором національної мережі АЗС.

У березні 2024 р. компанія вступила в управління активами Glusco і загалом оперує 545 АЗК – 460 власних і 85 в управлінні.

Компанія реалізує комплексну програму відновлення діяльності та оновлення формату автозаправних станцій своєї мережі. З лютого 2023 року “Укрнафта” випускає власні паливні талони та картки “NAFTAКарта”, що реалізуються юридичним і фізичним особам через ТОВ “Укрнафта-Постач”.

Найбільшим акціонером “Укрнафти” є НАК “Нафтогаз України” з часткою 50%+1 акція. У листопаді 2022 року ставка Верховного головнокомандувача ЗСУ ухвалила рішення про передачу державі частки корпоративних прав компанії, яка належала приватним власникам і якою наразі управляє Міноборони.

, ,