Business news from Ukraine

Business news from Ukraine

Міжнародний турнір із гольфу «Diplomatic Golf for Good» відбувся на території гольф-клубу Lisnyky

2 Вересня , 2024  

Міжнародний турнір із гольфу «Diplomatic Golf for Good» відбувся на території гольф-клубу Lisnyky в рамках святкування Дня Незалежності України.
Спортивна топподія року – щорічний міжнародний турнір з гольфу «Diplomatic Golf for Good» відбувся в новому гольф-клубу «Lisnyky» який був збудований під час повномасштабного вторгнення

Турнір проводився за підтримки Ukrainian Junior Golf Champion Ulyana Novozhilova та Golf Club Lisnyky.

Це вже шостий Традиційний турнір до дня Незалежності серед гравців іноземні та українські дипломати, спортсмени світового рівня, представники міжнародного та українського бізнесу.

До гри долучилися Надзвичайні та Повноважні Посли, а також представники влади, бізнес-еліти, світові спортсмени та ветерани.
Головна мета заходу – створення майданчика для неформального спілкування між представниками різних держав, сприяння дружбі та спортивному партнерству серед народів світу.

“«Diplomatic Golf for Good» – захід, що виходить за межі поля і сприяє просуванню позитивного іміджу країни, розширенню ділових звʼязків, а найголовніше реалізації спільних ідей та проєктів. Справжня культурна дипломатія в дії”, — наголосила засновниця гольф-турніру Інна Костиря.
Також серед гостей на заході були присутні Надзвичайні та Повноважні Посли та представники дипломатичних установ: Італії, Франції, Вʼєтнаму, Бразилії, Аргентини, Шрі-Ланки, Литви, Молдови, Румунії, Індонезії, Єгипту, Пакистану, Азербайджану, Таджикистану.