Business news from Ukraine

Business news from Ukraine

Novus відкрив перший супермаркет у 2024 році

3 Вересня , 2024  

ТОВ “Новус Україна” відкрило новий супермаркет у Києві, в ЖК Seven (Дніпровська набережна, 18), повідомляє пресслужба ритейлера.
Повідомляється, що цей супермаркет – перший новий, що відкрився в 2024 році. Його загальна площа – 1046 кв. м, торговельна 733 кв. м.
“Ми раді, що маємо можливість продовжувати розвиток нашої компанії в такий непростий час. Наша мета – створити комфортний простір і задовольнити потреби наших клієнтів. Магазин розташований у житловому комплексі, тож для багатьох мешканців він стане “домашнім” маркетом, де вони зможуть проводити багато часу”, – цитуються в релізі слова генерального директора мережі Novus Марка Петкевича.
Магазин обладнаний сучасною пекарнею, де щодня випікатимуть свіжий хліб та інші хлібобулочні вироби. Особлива увага приділяється широкому асортименту охолодженого м’яса та готовим стравам власного виробництва, які можуть стати повноцінною альтернативою приготуванню їжі вдома.
“Ми прагнемо не лише задовольнити базові потреби наших покупців, а й пропонуємо особливий гастрономічний досвід, що стане альтернативою домашньому приготуванню”, – додають у Novus.
ТОВ “Новус Україна” створено 2008 року, того ж року відкрило перший супермаркет Novus у країні. Станом на серпень 2024 року мережа ритейлера налічує понад 80 Novus і 21 “Мі Маркет” в Україні.
Розвитком мережі супермаркетів Novus займається компанія BT Invest (Литва), створена 2008 року колишніми акціонерами компанії “Сандора” Раймондасом Туменасом і нині покійним Ігорем Беззубом.
За даними Opendatabot, на липень 2021 року власником “Новус Україна” з часткою 100% у статутному капіталі було ЗАТ “Консул Трейд Гаус” (Вільнюс, Литва). Кінцевими бенефіціарами зазначено Марину Познякову, Агне Рузгіене, Раймондаса Туменаса.
Згідно з фінансовими результатами компанії, за підсумками 2023 року її виручка зросла на 47% – до 23,6 млрд грн, чистий збиток скоротився на 87% – до 310,7 млн грн.

,