Business news from Ukraine

Business news from Ukraine

Varus відкрив четвертий супермаркет в Одесі

7 Вересня , 2024  

Мережа Varus відкрила четвертий магазин мережі в Одесі (Дача Ковалевського, 91), повідомляє пресслужба ритейлера.

Новий супермаркет має формат Varus Home, він розроблявся для мережі студією YUDIN Design. Загальна площа магазину 1050 кв. м, із яких 622,31 кв. м займає торгова, окрім стандартних кас працюватимуть ще каси самообслуговування.

“Формат Varus Home — це можливість для наших клієнтів купувати улюблені товари в домашній атмосфері. Стильний дизайн підкреслює вектор на постійний розвиток та вдосконалення, він також покликаний зробити час, проведений у магазині, ще більш приємним”, – цитується в релізі директорка з маркетингу мережі Varus Анна Луганська.

Вона зазначила, що дедалі більше оновлених супермаркетів, окрім широкого асортименту товарів, пропонують продукти власного виробництва. Відділ кулінарії пропонує десятки м’ясних, вегетаріанських, дієтичних і сезонних страв. Для любителів випічки та гарячої піци, Varus Cafe пропонує піцу та хліб власного виробництва. У супермаркеті також встановлено кавомашини, за допомогою яких можна зробити каву самостійно.

Varus – національна мережа супермаркетів, представлена на ринку продуктового ритейлу України компанією “Омега”. Статутний капітал “Омега” 111 млн 129 тис грн, власник “Вейгант ентерпрайзіс лімітед” (Кіпр), кінцеві бенефіціари Валерій Кіптик і Руслан Шостак. Виручка за 2023 рік “Омега” склала 17,51 млрд грн, що на 20% вище за результати 2022 року, чистий прибуток склав 200 млн грн, що на 69,5% вище за результати 2022 року.

Перший магазин мережі відкрито 2003 року в Дніпрі, загальна кількість – 109 супермаркетів у різних містах України та DarkStore у Києві.

Мережа працює в декількох форматах: класичні супермаркети, магазини To Go і сервіс усвідомлених покупок varus.ua.

, ,