Business news from Ukraine

Business news from Ukraine

Еко-місто Lucky Land розширює перелік державних житлових програм

12 Вересня , 2024  

Компанія DІМ – один з лідерів столичного регіону, постійно впроваджує та розширює перелік державних житлових програм на своїх об’єктах.

До вже популярних програм «єОселі» та «єВідновлення» в еко-місті Lucky Land додано можливість придбати нерухомість за грошовою компенсацією на купівлю житла. Це стало можливим завдяки постанові Кабінету Міністрів України № 280 від 18 квітня 2018 року, яка допомагає забезпечити житлом внутрішньо переміщених осіб, що захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

«Постанова № 280 є надзвичайно важливою для ВПО, адже надає механізм для отримання грошової компенсації на придбання житла, що в нас час є надзвичайно важливим для людей які постраждали від дій російських загарбників та втратили власні оселі», – розповідає керівник відділу маркетингу компаній DIM Дар’я Бедя.

Щоб отримати грошову компенсацію для купівлі нерухомості за постановою КМУ №280 потенційному покупцеві потрібно виконати декілька кроків:

  • Відповідати критеріям постанови, а саме бути ВПО, які захищали Україну.
  • Подати заявку до органів соцзахисту за місцем перебування на квартирному обліку.
  • Після розгляду заявки та на основі поданих документів буде оцінена потреба в компенсації.
  • Після розподілу субвенції заявник може отримати компенсацію на банківський рахунок, відкритий у відділенні Ощадбанку.
  • Далі заявник звертається до офісу продажів кварталу Lucky Land за адресою: м. Київ, вул. Берковецька, 6, де наші менеджери допоможуть обрати найкраще житло для вас і вашої сім’ї та супроводять угоду.

«LUCKY LAND – це краще втілення концепції «місто в місті». Величезна локація поруч с хвойним лісом дозволить дихати свіжим повітрям та жити у гармонії з природою. Весь простір спроєктовано провідним архітектурним бюро країни Archimatika. У його центрі — людина, її стиль життя та розвиток. Активні розваги чи відпочинок, шопінг чи зустріч з друзями – усе це можливе не виходячи за територію комплексу.»

Джерело