Business news from Ukraine

Business news from Ukraine

В Україні вперше відбудеться премія Food Industry Solutions

13 Вересня , 2024  

Food Industry Solutions – Премія дизайну та технічних рішень для харчової індустрії, ГоРеКа, ритейлу вперше відбудеться 17-18 вересня одночасно з дегустаційним конкурсом Favorite Food&Drinks. Закрита зустріч лідерів харчової індустрії, food-ритейлу, ГоРеКа, Церемонія нагородження відбудуться 8 жовтня. 

Основна мета премії – виявлення та підтримка креативних, ефективних  технологічних рішень, що сприяють підвищенню конкурентоспроможності харчової продукції, покращенню якості обслуговування та оптимізації бізнес-процесів підприємств харчової індустрії, роздрібної торгівлі, ресторанного бізнесу.

“Премія Food Industry Solutions – галузева, професійна подія, яка покликана ознайомити бізнес-кола з інноваційними, високотехнологічними, ефективними, креативними, екологічними рішеннями для посилення конкурентоспроможності харчової продукції, покращення торгівлі та сервісу в харчової індустрії, ГоРеКа, ритейлі”, – говорить засновниця Премії Олена Сініціна.

До участі запрошуються: 

  • Виробники харчових продуктів
  • Виробники та постачальники:

– паковання та етикеток

– технологічного та торговельного обладнання, інвентарю

– лабораторно-аналітичного обладнання

– спецодягу, засобів клінінгу, санітарії та гігієни

– IT, транспорту, логістики, послуг тощо для харчової індустрії, ГоРеКа, ритейлу.

Номінації:

  • Дизайн, сервіс та маркетинг: маркетингові та соціальні кампанії виробників, ритейлерів; програми лояльності, акційні кампанії та пропозиції; дизайнерські рішення
  • Паковання, етикетки для харчових продуктів – нові концепції, екологічні матеріали, спеціальне призначення
  • Обладнання, інструменти, інвентар, спецодяг, взуття: торговельне, виробниче лабораторне обладнання, уніформа та взуття для працівників виробництв та торгівлі
  • Харчові інгредієнти – барвники, наповнювачі, функціональні суміші, концентрати
  • Комерційний транспорт та складські засоби, логістика
  • Роботи, автоматизація, програмне забезпечення, що полегшує вирішення робочих завдань, економить ресурси, сприяє впровадженню креативних ідей

Премія Food Industry Solutions від незалежних членів суддівського комітету акцентує досягнення виробника/постачальника у задоволенні вимог мінливого попиту, відповідності трендам галузі та підкреслить лідерські позиції на ринку.

Учасниця суддівського комітету Food Industry Solutions про важливість паковання продукту:

“Упаковка – це маркетинговий еквівалент першого побачення. Вона має всього кілька секунд, щоб зачарувати, розповісти історію продукту і створити незабутнє враження. Це перший і надзвичайно важливий контакт виробника зі споживачем, який визначає подальші стосунки з брендом”, – впевнена Юлія Корань, керівниця відділу маркетингу ТОВ «Галіція-Трейд» (соки ТМ Galicia, Світанок) Galicia. 

Інформація про рішення/проєкти учасників Food Industry Solutions буде опублікована на сайті, соціальних сторінках Проєкту, розіслана по базі ділових контактів.

Переможці Премії представлять свої рішення/проєкти на Закритій зустрічі лідерів харчової індустрії, food-ритейлу, ГоРеКа та отримають відзнаки Food Industry Solutions на Урочистій церемонії нагородження разом з учасниками Favorite Food&Drinks.

Форма для подавання заявок на участь: 

https://forms.gle/9CjVo7KHgTrZcpqJ8

Контакти Оргкомітету Food Industry Solutions:

+38 050 056 83 55

org@ffdu.com.ua

Сайт проєкту: 

Food Industry Solutions

Open4business – інформаційний партнер