Business news from Ukraine

Business news from Ukraine

Стартував архітектурний студентський конкурс Steel Freedom 2024

13 Вересня , 2024  

Молоді українські архітектори та конструктори розроблять проєкт загальноосвітньої школи з дошкільним навчальним закладом у Львові.
«Головною ідеєю конкурсного завдання є створення сучасного навчального хабу із застосуванням всіх переваг сталевих конструкцій. Ми віримо в творчий потенціал молодих творців української архітектури і очікуємо від них цікавих нестандартних рішень», – прокоментував Даниїл Апанасенко, куратор Steel Freedom 2024.
Відзначати кращі студентські проєкти традиційно будуть вісім членів журі, до якого входять провідні архітектори та експерти будівельного ринку України.
Завантажити конкурсне завдання
Цьогоріч організатори конкурсу, Асоціація Український Центр Сталевого Будівництва, підготували кілька приємних сюрпризів, серед яких збільшення призового фонду та номінація від світового архітектурного бюро MVRDV, фахівці якого оберуть з усіх півфіналістів кращій проєкт, що відповідатиме критеріям образного рішення, соціального та екологічного впливу.
В конкурсі можуть брати участь студенти архітектори та конструктори 3-6 курсів українських профільних вишів. Реєстрація команд відбудеться з 1 вересня по 1 жовтня 2024 року, а подача проєктів можлива до 1 листопада.
Зареєструвати команду
Фінал Steel Freedom 2024 відбудеться 30 листопада.
Призовий фонд конкурсу розподіляється між I місцем – 50 000 грн, II місцем – 40 000 грн та III місцем – 30 000 грн.
Незмінним генеральним партнером виступає компанія Метінвест.
Офіційні партнери: Metipol, Ruukki, Tekla, SketchUp, LIRALAND, SVL, Архіматика, VODALAND, Оскар Груп
За підтримки інформаційних партнерів: Інтерфакс-Україна, PRAGMATIKA.MEDIA, Build PortaL, Property Times, Prof Build, Commercial Property, Vidbudova, СтройОбзор, Дім та інтер’єр, uaprom.info, Укрметаллургпром, Izba, А:1, die.zodchiy, Куди піти, якщо я архітектор?, youazua, Open4Business, ArchiLife Kyiv.

,