Business news from Ukraine

“КИЇВСТАР” НАДАЄ МОЖЛИВІСТЬ ПРОСЛУХОВУВАТИ КАЗКИ ЧЕРЕЗ IVR

5 Квітня , 2022  

“Київстар” разом із платформою онлайн-телебачення “Київстар ТБ” надає можливість прослуховування казок через IVR (система попередньо записаних голосових повідомлень); послуга доступна всім абонентам “Київстару”, вартість дзвінків не тарифікується.

Як повідомила пресслужба оператора у вівторок, для того, щоб прослухати казку, потрібно зателефонувати на номер 222*22. Абоненту буде запропоновано три категорії казок: побутові, навчальні та казки про тварин. Після вибору категорії абоненту буде ввімкнено рандомну казку.

Наразі серед побутових казок до прослуховування доступні: “Заяче сало”, “Золотий черевичок”, “Біла троянда”, “Івасик Телесик”, “Золотий птах”, “Казка про горошинку”.

Серед повчальних: “Язиката хвеська”, “Багач ненажера”, “Потрапила коса на камінь”, “Котигорошко”, “Василько та золоті гори”.

У категорії про тварин: “Коза-дереза”, “Лисичка та журавель”, “Пан Коцький”, “Цап і баран”. Каталог казок регулярно поповнюватиметься.

“Ми реалізували цю активність, щоб кожна дитина мала можливість почуватися в безпеці, навіть під час важких хвилин перебування у бомбосховищах або під час евакуації, адже для того, щоб прослухати казку, не потрібно мати доступу до інтернету. Достатньо зателефонувати на короткий номер”, – коментують у компанії.

Оператор також нагадує тим, хто має доступ до інтернету: абонент будь-якого оператора, зареєстрований на платформі “Київстар ТБ”, має безкоштовний доступ до всього дитячого контенту. Це навчальні матеріали від Всеукраїнської школи онлайн, дитячі телеканали, мультфільми та більше аудіоказок. Завантажити програму можна в App Store та Play Market.

,