Business news from Ukraine

“Сентравіс” продовжує працювати у дві зміни

21 Серпня , 2022  

ПрАТ “Сентравіс Продакшн Юкрейн” (Centravis Production Ukraine), що входить до холдингу Centravis Ltd., працює двома лініями випуску труб під обстрілами Нікополя, де знаходяться активи компанії.

“Виробництво “Сентравіс” продовжує працювати. Гарячий і холодний цехи продовжують працювати у 2 зміни. Все ключове обладнання працює. Виробництво забезпечене заготовками та всіма необхідними матеріалами”, – повідомив директор з продажу (Chief Sales Officer, CSO) Артем Атанасов у листі до клієнтів.

При цьому він зазначив, що команда логістики підприємства активно працює і постійно шукає найкращі та безпечні способи доставки готової продукції.

Офіси продажів по всьому світу в Ессені, Мілані, Кракові, Лугано, Х’юстоні та Дубаї відкриті, наголосив топ-менеджер.

“Сентравіс” – один із найбільших світових виробників безшовних нержавіючих труб, заснований у 2000 році. Його виробничі потужності розташовані у Нікополі (Дніпропетровська обл.). Входить до топ-10 світових гравців, постачає труби більш ніж у 70 країн світу з різних регіонів, зокрема компаніям Thyssenkrupp, Buhlmann, BMW, Alstom, Linde, Samsung, Volkswagen.

На підприємстві до російської агресії працювало понад 1400 осіб.

Холдинг Centravis Ltd. створено на базі ЗАТ “Нікопольський завод нержавіючих труб”, сервісних та торгових компаній ТОВ “Виробничо-комерційне підприємство “ЮВІС”. Його акціонерами є члени родини Атанасових.

У власності Centravis Ltd. знаходиться 100% акцій ПрАТ “Сентравіс Продакшн Юкрейн”.