На кожному цукровому заводі є місце, де цифри перетворюються на рішення, а рішення – на стабільну якість. Це лабораторія. Саме її роботу пояснює новий безкоштовний онлайн-курс «Лабораторія цукрового заводу» на освітній платформі AgriAcademy від технологів агропромислового холдингу «Астарта», пише SEEDS.
Курс допоможе фахівцям об’єднати поле й виробництво в один чіткий технологічний ланцюг – без втрат сахарози, з прозорим контролем і передбачуваним результатом.
Про що цей курс?
Це унікальна можливість побачити весь шлях, який проходить цукровий буряк, щоб кожен кілограм цукру був якісним – від поля до кристалу.
Ви дізнаєтесь:
У фокусі курсу – системний контроль якості:
Курс є частиною навчального циклу курсів з технологій вирощування та переробки цукрового буряку від агропромислового холдингу «Астарта».
На платформі також доступні інші навчальні курси від фахівців Астарти:
Астарта – вертикально інтегрований агропромисловий холдинг в Україні, публічна європейська компанія, яка веде соціально-відповідальний бізнес і виробляє продовольчі товари з орієнтацією на глобальні ринки. Основна діяльність сконцентрована у рослинництві, цукровій промисловості, молочному тваринництві, сфері переробки сої, зерновій логістиці, біоенергетиці.
AgriAcademy – це безкоштовна платформа онлайн-навчання, створена за ініціативи ЄБРР у межах програми підтримки продовольчої безпеки в Україні. Її мета – посилити конкурентоспроможність та сталий розвиток сільського господарства, яке зазнало значних втрат через війну.
Створення та управління платформою (включаючи розробку курсів, навчальні тури тощо) здійснюється за підтримки та фінансування ЄБРР, а також:
ASTARTA, АГРАРІЙ, Лабораторія цукрового заводу, освітній курс