Business news from Ukraine

Міжнародні страхові брокери Oakeshott та LMIS підписали договір про співпрацю в Україні

23 Листопада , 2022  

Міжнародний страховий брокер Oakeshott Insurance Group Ltd (OIG), брокер Lloyd’s of London та London Marine Insurance Services Ltd (LMIS) 9 листопада підписали договір про співпрацю в Україні, повідомляється в прес-релізі Oakeshott.

“У зв’язку з внутрішніми змінами в бізнесі, маючи намір спеціалізуватися в основному на страхуваннях та перестрахування морських ризиків, вантажів та енергетики, інтернет-страхування та на прохання наших колег у Києві, ми досягли порозуміння з компанією London Marine Insurance Services Ltd. Наші київські колеги, займаються договірним перестрахуванням, почнуть працювати в LMIS і візьмуть на себе турботу про українських клієнтів Oakeshott по лінії договірного перестрахування”, – наголошується в повідомленні.

За інформацією прес-служби, Oakeshott продовжуватиме нести відповідальність за договорами, і просить ставити його в копії всього листування доти, доки LMIS не запрацює на повну силу, а всі зобов’язання за раніше укладеними договорами будуть, згідно із законом, зняті з Oakeshott.

Згідно з повідомленням, Oakeshott London/Valencia розвиватиме звичні спеціалізовані операції: пряме морське, вантажне, енергетичне страхування та всі види факультативного перестрахування з різних країн (зараз брокер працює у 22 країнах).

“В Україні ми працюватимемо з нашими морськими клієнтами, ряд з яких товаришує з нами з початку 1990-х років. Ми також розвиватимемо операції продажу в інтернеті”, – наголошується в повідомленні.

Брокер Oakeshott, зареєстрований у Великій Британії у 1993 році, мав представництво в Україні з 2000 року.

Раніше повідомлялося, що Національний банк України 11 листопада вніс до Держреєстру страхових та перестрахувальних брокерів представництво “Лондон Марін Іншуренс Сервісез Лімітед”.

,