Business news from Ukraine

“ТАС” застрахує співробітників “Укренерго” за 40 млн грн

12 Липня , 2023  

ПрАТ “Національна енергетична компанія (НЕК) “Укренерго” 6 липня оголосило про намір укласти зі страховою групою “ТАС” договір про надання послуг добровільного медичного страхування 8,522 тис. осіб.

Як повідомляється в системі електронних держзакупівель Prozorro, очікувана вартість закупівлі послуг становить 46,678 млн грн, цінова пропозиція компанії – 38,941 млн грн.

У тендері також брали участь СК “ПЗУ Україна” з ціновою пропозицією 38,626 млн грн, “ВУСО” -44,989 млн грн, “Уніка” – 45,553 млн грн.

“Укренерго” об’єднує вісім регіональних електроенергетичних систем: Дніпровську, Донбаську, Західну, Кримську, Південну, Південно-Західну, Північну та Центральну.

“Укренерго” експлуатує магістральні та міждержавні лінії електропередачі, а також здійснює централізовану диспетчеризацію об’єднаної енергосистеми країни. НЕК є державним підприємством, яке перебуває в підпорядкуванні Міністерства енергетики України.

СГ “ТАС” зареєстрована 1998 року. Є універсальною компанією, що пропонує клієнтам понад 80 видів страхових продуктів з різних видів добровільного та обов’язкового страхування. Має розгалужену регіональну мережу з 28 регіональних дирекцій і філій.

,