Business news from Ukraine

Сінево модернізувала лабораторію в Дніпрі

17 Липня , 2023  

Медична лабораторія “Сінево” модернізувала лабораторію в Дніпрі, збільшивши її потужність на 20%.

Як повідомляють у пресрелізі “Сінево”, у межах модернізації в лабораторії встановлено діагностичну платформу Cobas Pure від Roche Diagnostics (Швейцарія), яка здатна виконувати 230 видів біохімічних аналізів зі швидкістю до 870 тестів на годину.

У результаті модернізації загальна пропускна спроможність біо/імунохімічних аналізаторів у Дніпрі становитиме 5270 тестів на годину.

“Потужність лабораторії дає змогу якісно та швидко задовольняти попит клієнтів зі східного та центрального регіонів країни. Сьогодні це надважливе завдання, оскільки роботу лабораторії “Сінево” в Харкові було призупинено з міркувань безпеки, що значно збільшило навантаження на дніпровську лабораторію компанії”, – наголошується в прес-релізі.

Загалом завдяки розширенню бази аналізаторів лабораторія “Сінево” в Дніпрі тепер може виконувати на 20% більше тестів біохімічної групи (наприклад, печінкові проби, ниркові проби тощо), електролітів, а також імунохімічної групи (наприклад, гормони щитоподібної залози, репродуктивна панель, пренатальна діагностика та ін.).

“Сінево Україна” (Synevo Ukraine) – найбільша мережа в Україні, що налічує 317 лабораторних центрів, сім лабораторій (у Києві, Львові, Чернівцях, Вінниці, Одесі, Херсоні та Дніпрі) і більше 1800 співробітників у 13 країнах. Потужність мережі – понад 800 видів тестувань, щорічно обслуговує близько 4 млн клієнтів, виконуючи понад 15,8 млн тестів. Є частиною провідної міжнародної компанії в галузі охорони здоров’я та діагностичних послуг Medicover.

Міжнародна лабораторна мережа “Сінево” (Synevo) представлена в 10 країнах Європи, Її лабораторії працюють у Німеччині, Польщі, Румунії, Туреччині, Грузії, Молдові, Болгарії, Сербії, Боснії та Герцеговині.

У 2017 році “Сінево Україна” у складі Medicover була зареєстрована на біржі Nasdaq (Stockholm), ставши першою і єдиною в Україні медичною компанією, що здійснила IPO.

, ,