Business news from Ukraine

Трамп пообіцяв укласти мир між Росією та Україною – розмова із Зеленським

20 Липня , 2024  

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональ Трамп прокоментував телефонну розмову з президентом України Володимиром Зеленським.
«Сьогодні ми з президентом України Зеленським провели дуже хорошу телефонну розмову… Я вдячний президенту Зеленському за те, що він звернувся до мене, тому що я, як ваш наступний президент Сполучених Штатів, принесу мир в усьому світі та припиню війну, яка коштувала стількох життів та зруйнувала незліченну кількість невинних сімей. Обидві сторони зможуть зібратися разом і укласти угоду, яка покладе край насильству і прокладе шлях до процвітання», – написав у соціальній мережі Truth після розмови з президентом України Зеленським у ніч на суботу.
Трамп також згадав, що Зеленський привітав його з успішним проведенням Республіканського національного з’їзду і з тим, що він став кандидатом у президенти Сполучених Штатів від Республіканської партії.
«Він засудив огидний замах на вбивство, скоєний минулої суботи, і наголосив, що в ці часи американський народ об’єднується в дусі єдності», – підкреслив Трамп.

https://interfax.com.ua/

 

 

, ,