Business news from Ukraine

Період реєстрації для участі у спеціальній сесії єдиного вступного іспиту триватиме з 12 по 19 серпня

23 Липня , 2024  

Період реєстрації для участі в спеціальній сесії єдиного вступного іспиту (ЄВІ) триватиме з 12 до 19 серпня, а тестування відбудеться з 12 до 14 вересня, повідомляє Український центр оцінювання якості освіти (УЦОЯО).

«Вступникам до магістратури та аспірантури буде надано можливість за бажанням пройти єдиний вступний іспит (ЄВІ) під час третьої (спеціально організованої) сесії… Цю сесію буде організовано для вступників, які не реєструвалися для участі в основній або додатковій сесії ЄВІ або зареєструвалися, але не взяли в ній участі. Також повторно можуть скласти цей іспит ті, хто бажає покращити свої результати та скористатися шансом на вступ до магістратури/аспірантури у 2024 році», – йдеться в повідомленні УЦОЯО.

Зазначається, що третя сесія ЄВІ проводиться за рахунок коштів фізичних або юридичних осіб, а вартість цієї послуги буде оголошено до 8 серпня.

В УЦОЯО повідомили, що згідно з календарним планом організації та проведення у 2024 році спеціальної сесії ЄВІ, з 12 до 19 серпня триватиме реєстрація охочих узяти участь у вступному іспиті.

«Спеціально організована сесія ЄВІ буде проведена протягом 12-14 вересня. Результати за шкалою 100-200 балів будуть розміщені в електронних кабінетах учасників до 24 вересня включно», – додали у відомстві.

У Центрі оцінювання наголосили, що проведення спеціально організованої сесії єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) не передбачено.

Як повідомлялося, понад 245 тис. учасників складатимуть вступні іспити до магістратури в основну сесію.