Business news from Ukraine

ПриватБанк виставив на аукціон через СЕТАМ один з найбільших ТЦ Дніпра – «Приозерний»

29 Липня , 2024  

АТ КБ ПриватБанк виставив на продаж через систему електронних торгів OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) ТЦ «Приозерний» у м. Дніпро. Продаж одного з найбільших та привабливих для розвитку рітейлу у Дніпрі торгівельного центру проходить в рамках програми реалізації неопераційної нерухомості банку за прозорою та відкритою процедурою торгів.

Збудований у 2009 році ТЦ «Приозерний» є третім за площею торговельним центром у Дніпрі (понад 32 тис. кв.м) та має шість наземних поверхів, а також підземний поверх, де знаходиться паркінг та може бути облаштоване укриття для перебування відвідувачів під час повітряної тривоги.

«ПриватБанк успішно відстояв у судах право власності на ТЦ «Приозерний», який було передано на баланс банку в якості забезпечення за кредитами ще до націоналізації банка – говорить Олена Євтушенко, керівник Напрямку управління нерухомістю ПриватБанку. – Рітейл не є банківською справою, тому сьогодні ми пропонуємо на відкритих торгах дуже цікавий об’єкт, який може стати одним з лідерів на ринку торговельно-розважальних послуг».

«У СЕТАМу є успішний досвід продажу подібних лотів з балансу банків по всій Україні, в тому числі і від ПриватБанку. Зі свого боку гарантуємо відкритий доступ всіх охочих до участі (громадяни та представники бізнесу) в аукціоні та відкритість процесу торгів», – наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Унікальні переваги ТЦ «Приозерного» – у зручному розташуванні в центрі міста поруч з Центральним ринком та вокзалами. Також ТЦ «Приозерний» на сьогодні єдиний торгівельний центр міста, що має водночас як торгові площі, офісні та складські приміщення, так і розважальну та спортивну зони з басейнами і SPA зоною.

Торгівельний центр залежно від формату та розміру торгових точок може мати до 100 орендарів. ТЦ має шість ліфтів та чотири ескалатори, центральний вхід, обладнаний пандусом, підземний паркінг на 100 автомобілів, а також наземну стоянку, розраховану на 40 паркомісць.

Початкова ціна продажу лота складає 430 060 700,00 грн з ПДВ. Дата проведення електронних торгів 28 серпня 2024 року (лот №556963), гарантійний внесок для участі: 5% від початкової ціни продажу майна (21 503 035 грн), який буде зарахований до ціни продажу.

До складу лота входять Торгівельний центр загальною площею 32 408,7 кв.м за адресою: м. Дніпро, вул. Майдан Озерний (Боброва), буд. 1, та 12 земельних ділянок. Додатково до ціни лота переможець електронних торгів зобов’язаний придбати основні засоби на суму 2,2 млн грн з ПДВ.

Детальна інформація та умови участі в аукціоні за посиланням.

, , ,