Business news from Ukraine

Райффайзен Банк запустив підземні відділення в Харкові та Дніпрі

23 Серпня , 2024  

Перші підземні відділення в Харкові та Дніпрі відкрив Райффайзен Банк (Київ), повідомляють у телеграм-каналі банку в п’ятницю.
Як уточнено, підземні відділення працюватимуть на базі наявних і обслуговуватимуть клієнтів у разі оголошення повітряної тривоги. Обслуговування клієнтів уже доступне через окремий вхід, що веде в підземне приміщення.
“Підземні робочі місця надають змогу забезпечити безперервність обслуговування клієнтів навіть у разі повітряних тривог. Це особливо важливо в містах, що зазнають постійних обстрілів, через що відділення змушені припиняти роботу на поверхні на досить тривалий час”, – наводяться в повідомленні слова директора з роздрібного бізнесу центру південно-східного регіону банку Артема Нідзельського.
За його словами, безперервне функціонування відділень дає змогу підтримувати локальний бізнес і забезпечувати доступ до фінансових послуг. Це, своєю чергою, сприяє мінімізації економічних втрат для підприємців і населення.
“Надзвичайно важливим є й те, що нова ініціатива створює безпечніші умови праці для співробітників, дає їм змогу впевненіше працювати та менше стресувати”, – наголосив Нідзельський.
Підземні відділення надають усі банківські послуги, що й традиційні відділення, зокрема це – відкриття рахунків, депозитів, кредитування, консультації клієнтів та розрахунки в касі.
У Райффайзен Банку пояснили, що перші підземні банківські відділення з’явилися в містах, розташованих поблизу бойових дій, які постійно зазнають обстрілів. Кількість і тривалість повітряних тривог у цих містах підвищена, клієнти мають обмежений доступ до офлайн-послуг і часті проблеми зі стабільним зв’язком.
Очікується, що цей крок допоможе підтримати економічну стабільність у прифронтових регіонах, зберегти довіру клієнтів і надасть відчуття стабільності та захищеності при користуванні банківськими послугами, що особливо важливо у воєнний час.
Надалі банк планує відкрити окремі підземні відділення в Харкові, Дніпрі та інших прифронтових містах.

, , ,