Business news from Ukraine

Business news from Ukraine

Президент України зустрівся з представниками бізнесу Італії

7 Вересня , 2024  

Президент України Володимир Зеленський зустрівся на полях форуму «Амброзетті» в Чорноббіо з представниками бізнесу Італії – понад 30 провідних компаній із різних галузей економіки.
Як повідомляється на сайті глави Української держави в суботу, він подякував італійським підприємцям за те, що вони розвивають свої проєкти в Україні вже зараз. Зеленський відзначив компанії, що надають українським партнерам енергообладнання, зокрема як гуманітарну допомогу.
Учасники зустрічі обговорили післявоєнне відновлення України. «Реконструкція України має передбачати впровадження інноваційних технологій і новітньої інфраструктури», – зазначив Зеленський.
Він зазначив, що італійський бізнес може зацікавити співпраця з Україною насамперед в оборонному виробництві, машинобудуванні, енергетиці, аерокосмічній та ІТ-галузях.
Форум «Амброзетті» проходить в італійському Чорноббіо 6-8 вересня. Зеленський туди прибув після 24-го засідання Контактної групи з оборони України, яке відбулося в п’ятницю на авіабазі Рамштайн (Німеччина).

, ,