Business news from Ukraine

В ОДЕСІ ПРОЙДЕ ДЕГУСТАЦІЙНИЙ КОНКУРС КРАФТОВИХ ВИНОРОБІВ

8 Лютого , 2022  

Організатори Конкурсу:

–  Всеукраїнська асоціація виноробів і сомельє

– Асоціація кавістів України

– Перша в Україні Школа сомельє “Майстер-клас”

Генеральний  Інформаційний Партнер:

Комунікативна група “DRINKS+” – журнал “DRINKS+”,  drinks.ua,  онлайн газета “Drinks’ o’Clock”

Інформаційні Партнери: “Інтерфакс-Україна”, ж-л “Київ дипломатичний”

Партнери: ГС “Укрсадвинпром”,  “Клуб експертів”

Мета проведення Конкурсу:

 –  Підтверження впливу теруару на якість вина України

–   Визначення кращих вин від мікровиноробів по  номінаціях

–   Визначення кращих виноробних зон України для конкретних сортів винограду ( “районування сортів по теруару”)

–   Популяризація вин України.

Результати Конкурсу будуть визначені за номінаціями:

 – “Абсолютний Переможець Конкурсу” (вино, яке отримало найбільшу кількість балів від журі)

–  “Переможець номінації Конкурсу” (номінація за  сортовим принципом)

–  “Народна Дегустація” (“фокус – група” спеціалістів-рестораторів м. Одеси).

Професійне журі Конкурсу , до складу якого війдуть відомі сомельє, кавісти, винороби, представники ЗМІ та галузі  очолить – Рікардо Ф. Нуньєс, власник виноробень в різних країнах світу, експерт світового рівня.

Оцінка  вин  буде здійснюватись методом “сліпої” дегустації , за 100-бальною системою Роберта Паркера.

Абсолютний Переможець Конкурсу” і “Переможці номінації Конкурсу” будуть презентувати свої вина 20 листопада 2022 р. в готелі «Intercontinental» (м. Київ) на VIII-му Міжнародному Форумі виноробів і сомельє.

,