Business news from Ukraine

Бахрейн дозволив доступ на свій ринок м’яса птиці з України

9 Серпня , 2024  

Королівство Бахрейн відкрило доступ на свій ринок для українських виробників м’яса птиці та продуктів із нього, повідомила пресслужба Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту (Держпродспоживслужба).

“Цього тижня МЗС спільно з Держпродспоживслужбою відкриває для українських виробників новий ринок у Королівстві Бахрейн. Минулого тижня ми відкрили новий ринок у Боснії та Герцеговині. Відкриття двох ринків поспіль у різних регіонах світу свідчить про системну роботу, спрямовану на підтримку українських експортерів”, – зазначив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, слова якого наводяться в повідомленні.

Зі свого боку очільник Держпродспоживслужби Сергій Ткачук наголосив, що відкриття двох ринків протягом короткого терміну часу – результат наполегливої праці, що тривала не один місяць, і навіть не один рік.

“Безпеку продуктів українського виробництва вже високо оцінили в багатьох країнах світу, і ми робимо все, щоб можливостей експорту в українського виробника щодня ставало більше”, – додав він.

Держпродспоживслужба звернула увагу потенційних експортерів на необхідність обов’язкового дотримання вимог до ввезення м’яса птиці та продуктів із нього до Королівства Бахрейн. Відповідна інформація доступна для ознайомлення на сайті відомства в розділі “Вимоги країн світу” – “Довідкова інформація щодо експорту Королівства Бахрейн”.

Сертифікат здоров’я на експорт м’яса птиці та продуктів з нього до Королівства Бахрейн оприлюднено на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби в розділі “Міжнародне співробітництво” – “Ветеринарія та безпека” – “Сертифікати на експорт з України”.

, ,