Business news from Ukraine

«Укрнафта» дає знижку на бензин і дизель до Дня Незалежності

22 Серпня , 2024  

ПАТ «Укрнафта» до дня 33-ї річниці Незалежності України надасть 3,3 грн/літр знижки на бензин і дизель та 0,5 грн/літр на автогаз, повідомила компанія у Facebook.
Акція діятиме 23-25 серпня 2024 року. У ній можуть узяти участь громадяни України, зареєстровані в мобільному застосунку UKRNAFTA.
Пропозиція не діє на купівлю нафтопродуктів у паливний гаманець застосунку та при оплаті послугою NaftaPAY біля колонки.
«Укрнафта» – найбільша нафтовидобувна компанія України, є оператором національної мережі АЗС. У березні 2024 року компанія вступила в управління активами Glusco і загалом оперує 545 АЗК – 460 власних і 85 в управлінні.
Компанія реалізує комплексну програму відновлення діяльності та оновлення формату автозаправних станцій своєї мережі. З лютого 2023 року «Укрнафта» випускає власні паливні талони та картки «NAFTAКарта», що реалізуються юридичним і фізичним особам через ТОВ «Укрнафта-Постач».
Найбільшим акціонером «Укрнафти» є НАК «Нафтогаз України» з часткою 50%+1 акція. У листопаді 2022 року ставка Верховного головнокомандувача ЗСУ ухвалила рішення про передачу державі частки корпоративних прав компанії, яка належала приватним власникам і якою наразі управляє Міноборони.

,