Business news from Ukraine

Business news from Ukraine

ПУМБ і Limagrain запустили акційні кредити на купівлю насіння кукурудзи

20 Жовтня , 2024  

Перший український міжнародний банк (ПУМБ, Київ) одна з найбільших у світі насіннєвих компаній “Лімагрейн”, оновили умови партнерської програми та ввели акційні умови на придбання насіння кукурудзи, повідомила пресслужба банку.
Згідно з повідомленням, тепер аграрії можуть придбати цю продукцію бренда LG Seeds компанії “Лімагрейн” за ставкою від 0,01% річних на 9 міс.
“Серед переваг партнерської програми – простота та прозорість оформлення, відсутність необхідності оцінки та нотаріального оформлення застави, а також зручний графік погашення, адаптований до сезонності сільськогосподарських робіт. Комісія за видачу кредиту також відсутня”, – наголосили у ПУМБ.
Докладніше про умови кредитування в ПУМБ можна дізнатися за посиланням або зателефонувавши за гарячою лінією банку: 0 800 501 27 (дзвінки не тарифікуються).
“Лімагрейн” – насіннєва компанія, заснована фермерами у Франції понад 50 років тому, займає четверте місце у світовому рейтингу. В Україні компанія представлена ​​з 2008 року. Основні культури її селекції: кукурудза, соняшник, ріпак, пшениця яра та озима, ячмінь ярий та озимий (фуражний/пивоварний). Всесвітня мережа філій компанії охоплює 56 країн. Щорічно компанія інвестує у дослідження близько 14% свого обороту.
ПУМБ засновано 1991 року. Власником істотної участі банку є Рінат Ахметов (опосередкована участь 99,9%).

, , , ,