Business news from Ukraine

Business news from Ukraine

“Нова пошта” вийшла на ринок Франції

7 Липня , 2024  

Група компаній Nova вийшла на ринок Франції, відкривши перше відділення в Ніцці, яке стало сотим відділенням, відкритим за межами України – в Європі, повідомила пресслужба групи в суботу.
“У планах до кінця року відкритися в Парижі та Ліоні, а далі і в інших великих містах – Лілль, Тулуза і Бордо”, – зазначив співвласник групи компаній NOVA Володимир Поперешнюк.
Він уточнив, що Франція стала 14 європейською країною, на ринок якої вийшла компанія.
Згідно з пресрелізом, поштове відділення Nova Post у Ніцці приймає посилки до 100 кг, вартість доставки становить: за документи – 900 грн, за посилки до 2 кг, 10 кг і 30 кг – 950 грн, 1,5 тис. грн і 2,5 тис. грн відповідно. За відправлення понад 30 кг потрібно буде додатково сплатити 100 грн за кожен кілограм посилки.
Також клієнти можуть замовляти доставку відправлень до 1 тис. кг кур’єром на будь-яку адресу у Франції. За посилку до 30 кг потрібно буде додатково сплатити 100 грн, або 250 грн за кожні 100 кг ваги, якщо вантаж понад 30 кг.
Партнером компанії в адресному обслуговуванні стала місцева компанія Chronopost. Надіслати посилку з України можна в один із 17 тис. пунктів видачі посилок Chronopost, розташованих по всій території Франції.
Уточнюється, що завдяки партнерам “Нова пошта” зараз має в Європі понад 35 тис. точок сервісу.

 

,